Ervaringen met bazar andalus in Rotterdam

Hier kunt u ervaringen met bazar andalus bekijken en delen.

Jaminheta 20-04-2020 10:35
Viagra Berbere https://buyciallisonline.com/# - Cialis Find isotretinoin best website best generic cialis Ear Infection Amoxicillin
fatima 07-05-2018 12:14
hij is een oplichter.plz bestel geen sedaria bij sedaria adalus
je bent je geld kwijt en geen banken.
dat deze man nog door kan gaan. wij gaan aangifte doen van diefstal en oplichting.
Samira 12-01-2018 21:41
Tijdje geleden een bestelling gedaan. De eigenaar vertelde dat het binnen een week af kon zijn wat ik al erg snel vond. Na twee en half week leverde hij uiteindelijk iets. Daar was zeker geen week of langer voor nodig. Het zag er verschrikkelijk uit. Het was gewoon hout dat niet eens normaal geschuurd is en waarvan hij nog de mankumenten probeerde te verstoppen door er iets voor te plaatsen. Het hout was op meerdere plaatsen erg beschadigd. Ook had ik verschillende hout soorten zowel matt als lak wat gewoon niet kan.

Meneer wou de betaling van 2100 euro niet teruggeven. Hij zou nieuwe onderdelen leveren die volgens hem dan wel 100% origineel zullen zijn.

Om niet originele banken / sedari heb ik niet gevraagd en denk niemand niet.
Hij laat mensen ook erg lang wachten of is ineens onbereikbaar.

Ik raad jullie andalus bazar absoluut niet aan. Ik betaal liever wat meer bij een ander die ook echt zijn best doet en levert wat hij in de winkel heeft staan en zijn beloftes nakomt dan bij Bouchta of zijn vrouw die andere mensen durven op te lichten en vervolgens nog durft te zeggen dat alles perfect is... LIKE WHAT...

Geniet maar van al het geld dat je oplicht van mensen die er wel hard voor werken! ;)

Dag des oordeels zal je je verantwoording afleggen en alsnog moeten boeten!!
Selina 06-01-2018 00:07
Ik heb geen woorden voor de service. Met het bestellen verliep alles heel snel. De aanbetaling moest meteen en ook een hoog bedrag. Ze komen hun afspraken niet na en leveren absoluut niet wat je in de winkel ziet of hebt besproken. Het is gewoon in elkaar gezet zoals het niet hoort. Hij is uit op geld en staat kennelijk bekend om zijn oplichtpraktijken. Voor mij en vele naasten nooit meer andalus bazar.

Hij maakt niets bespreekbaar als er wijzigingen worden aangebracht maar maakt gewoon de banken zoals hoe hij ze uiteindelijk wilt. Het zijn gewoon hout stukken die aan elkaar worden geschroefd. De een met een likje verf de ander met EEN PAAR DRUPPELS ja je leest het goed paar druppels verf wat er verschrikkelijk uit ziet. Geen schaamte. Iedereen moet hierover ingelicht worden en jammer genoeg kan ik geen foto’s als bewijs uploaden op deze site.

Stik in het geld


ANDALUS BAZAR SCHAAM JULLIE HUFTERSSS!!
G.laamri 03-10-2017 17:00
Zoals meer mensen,word je eerst volledig in de waten gelegd.Maar de levering ging fout.We hadden een rechthoekige tafel besteld ,maar kregen een zeshoekige tafel.Ook is de bank beschadigt.Na een week is er al een naad los van de kussen omtrek.En dat voor een enorm groot bedrag.Je krijgt geen kontakt of een medewerker neemt de telefoon op.De eigenaar is nooit aanwezig.Alleen een appje dat het binnen een week geregeld word.Nou ik heb liever mijn geld terug.Liever geef ik hem geen sterren.
Yet 26-05-2017 21:31
Ze komen hun afspraken niet na. Je krijgt iets anders dan wat je besteld hebt. Hij heeft veel praatjes. Kom daar nooit meer terug. Veel geld voor niks! Eerst wordt je netjes te woord gestaan, daarna wordt het heel anders.
Raaf 17-05-2016 22:37
Komen absoluut hun afspraken niet na. Je blijft bellen wanneer
De spullen geleverd worden. Elke dag hoor je
vandaag wordt het bezorgd. Maar na 3 dagen wachten nog niks.
benton tarantela 19-02-2013 16:51
bij eerst contacct wordt je als een koning binnen gehaald,daarna wordt je belazerd van hier tot tokyo.een marokkaanse bankstel gekoccht binnen 6 maanden kapot de zijleuningen vallen elke keer vanaf. het gaat hie over een bedrag van 1200 euro dat is niet niks.nooit meer bazar andalus

bazar andalus

Ervaring toevoegen

Heeft u ervaring met dit bedrijf, of wilt u opmerking over dit bedrijf plaatsen, gebruik dan onderstaand formulier.

Uw beoordeling van dit bedrijf




(wordt op de website getoond)
(wordt NIET op de website getoond)

Bedrijven zoeken




Copyright bij meubelsmarkt.nl, alle rechten voorbehouden.